En liten uppdatering

Hejsan, ber om ursäkt för inaktiviteten på sidan just nu. Vi har helt enkelt som vanligt haft ganska fullt upp på senaste tiden. Att det nu är jul och andra högtider framöver kommer nog tyvärr inte göra saken bättre.

Lär dig surfa har blivit liggandes på bordet ganska länge nu, detsamma för ensamhetens mörker

Men gissa vad som istället har hänt? Just det, nya projekt 🙂 Det känns lite som vår grej, att starta nya projekt utan att avsluta de gamla. Men jag lovar, vi kommer avsluta alla någon gång 😉

Löpning på löpband – en guide

Att springa är något fundamentalt om man vill hålla igång konditionen och hälsan. Det är inte alltid man har tid eller lust att springa utomhus, här i Sverige har vi ju nästan ett halvår med dåligt väder…

Därför kan man som allt mer människor gör idag, köpa ett löpband. Med ett löpband kan man snabbt och enkelt få in träningen i vardagen. Perfekt under kalla vinterdagar eller allmänt stressiga perioder.

Men vissa saker skiljer sig när det kommer till ett band jämfört med att springa utomhus. Denna e-bok kommer ge tips och trix för hur du maximerar träningen på ditt löparband. Vi kommer även presentera en stor guide med allt du behöver tänka på vid ett köp. Boken är ett samarbete med Sveriges största portal för löpband, länk till sidan. Målet är att ha den klar under 2017!

Allt om Chlorella

Allt om chlorella

Vi brukar gotta oss med olika hälsosamma smoothies emellanåt. Våra två favoritingredienser är helt klart algerna Chlorella och Spirulina. Tillsammans med sidan chlorellaguiden kommer vi ta fram en kortfattad och fullspäckad e-bok med allt du behöver veta om denna superalg!

Chlorella är ett av de mest näringstäta livsmedlen i världen och har även massor av hälsosamma egenskaper. Att äta det flera gånger i veckan (gärna varje dag) kommer ge dig märkbara effekter. I e-boken kommer vi även ha ett helt kapitel med massor av recept. Håll utkik efter denna!

Det var allt för denna lilla uppdatering, jag hoppas att det inte dröjer lika länge tills nästa!